Меню
Эл-Сөздүк
Перевести через онлайн Переводчик

Примеры переводов: кудайга шүгүр

Кыргызский Русский
Мага болсо Кудайга жакындаган жакшы! Приближаться к Богу, что хорошо для меня.
Биз Кудайга арналуу менен ишенимибизди иш жүзүндө көрсөтөбүз. Когда мы посвящаем себя Богу, мы выполняем акт веры.
Күнөөкөр болгондуктан биз жеткилең Кудайга таандык болууга татыктуу эмеспиз. Как грешников, мы не заслуживают того, чтобы принадлежать к совершенным Богом.
Ал эми «Жахаба» — бул Кудурети Күчтүү Кудайга, бүт ааламдын Жаратканына, гана таандык ысым. Но «Иегова» является личным именем и относится к всемогущему Богу и Творцу вселенной.
Ал эми рухий түшүнүккө ээ болгондор Кудайга «рухтун жетеги менен жана чындыкка ылайык сыйынышат» Но те, которые имеют духовное понимание поклоняться Богу «в духе и истине».
Колуңан келгендин баарын кылуу менен жана Кудайга таянуу менен сен арналууңа ылайык жашай аласың. Вы можете прожить до вашего посвящения, делая все возможное, и опираясь на Божьего духа.
Кандай гана кыйынчылыктарга туш болбойбу, келгиле, дайыма Кудайга таянып, анын Уулунун жолун жолдойлу Независимо от того, что мы должны быть готовы, давайте всегда проявлять веру в Бога и следовать его Сына.
Мисалы, Джордж Х.Смиттин " Атеизм: Кудайга каршы козголгон иш" (Лос Анджелес: Прометей китептери, 1973), p. 13. Смотрите, например, Джордж Смит, Атеизм: Дело против Бога (Лас-Анджелес: Книги Прометея, 1973), стр. 13.
«Жалаң жаман иштерди ойлогондуктан силер бир кездерде Кудайга бөтөн жана душман болчусуңар,— деп жазган Пабыл "Вы, которые были когда-то отчужденными и врагами, потому что ваши умы были на работах, которые были злы", писал апостол Павел,
Ысрайыл эли Кудайга берилгендигин сактаган эмес, бирок өмүр алуу үчүн коюлган Муса айткан үч негизги талап өзгөргөн жок. Израиль доказал неверны Богу, но три основных требования к жизни, приведенные Моисеем не изменились.
Ошондой эле алар өздөрүн Кудайга анын эркин аткаруу үчүн арнашкан жана арналгандарын ишке ашыруу үчүн өздөрүн тапшырышты. Они сделали посвящение Богу его волю, и они применяются себя, чтобы выполнить эту преданность.
Машаяктын жолдоочусу аталымыш болгондор Кудайга карата бурмаланган көз карашта болуп, өздөрүн Кудайга берилгендей кылып көрсөтүүгө аракет кылышат. Ложные христиане имеют искаженное представление о Боге и часто лицемерной вид преданности Богу.
Тагыраак айтканда, Ислам дини, коомдо Кудайга ишенбеген адамдар болгондуктан, дин бүтүндөй коомду толугу менен өз кучагына ала албайт деген көз-карашты карманат. Ключ к пониманию этого ценит, что ислам признает, что религия не может охватить все общество так долго, как есть неверующие.
Ошон үчүн, биз жеткилеңсиз болсок да, Кудайга таандык болгубуз келгендиктен жана эч нерсеге карабай ишенимдүүлүгүбүздү сактоого чечкиндүү болгондуктан, ага арналабыз Таким образом, мы посвящаем себя Богу, потому что, несмотря на наше несовершенство, мы желаем принадлежать ему и решили быть верными ему, будь что будет.
Мисалы, миллиондогон адамдардын ирандык молдонун жана католик кечил аялдын көзү өтүп кеткендигине гана эмес, Кудайга өмүрү ишенбеген ханыша айымды жоктоп ыйлашкан учурлары дагы болгон. Так миллионы оплакивали не только смерть иранского священнослужителя, муравей прохождение католической монахини ,, но и гибель неверном принцессы.
Бул сага өмүрүңдү Кудайга арноого жана өзүң үчүн эмес» катары кабыл алып, бийлигине баш ийүүнү билдирет (Элч. 3:15; 5:31). Мурда Жараткан менен эч кандай мамиледе болгон эмессиң, чыныгы үмүтүң да жок болчу. Это означает признание того, что Иисус сделал для вас, и принимая его авторитет как "главного агента жизни." (Деяния 3:15; 5:31) Раньше вы не имели никакого отношения с Творцом, а на самом деле у вас нет действительного надежду.
Ар кайсы кудайга сыйынган, ошол эле маалда дүйнөлүк майданда бири-бири менен өзара тыгыз мамиледе болушкан адамдар жашаган дүйнө үчүн, динден четтөө саясатынан башка нерсенин бардыгы чоң коркунуч туудурушу мүмкүн. В мире, в котором различные богам поклоняются, но в котором иноверцев взаимодействуют в глобальной арене, ничего, кроме светской общественной сфере может стать катастрофой.
Мухаммед Пайгамбар: “Тарактын тиштери кандай текши болсо, адамдар дагы ошондой, адамдын улуту араб болсо эле, анын Кудайга ишенгендигин эске албаганда, араб эместерге караганда артыкчылыктуу абалда турбайт” деп айткан экен. Как сказал Пророк: "Люди одинаковы как зубья расчески, нет превосходства араба над Неарабские кроме как на основании благочестия" (12).
Бул башкаларга салыштырмалуу жаңы ой-пикир, себеби адамдар ар кайсы Кудайга гана сыйынбастан, бири-бирине кыйла жакын болгон дүйнөнүн мүнөздүү өзгөчөлүгү.Мындай коомду коргоо (жана өнүктүрүү) үчүн, аны көзөмөлдөөнүн кажети жок. Это, во многом, в частности современной идеи; ибо это особенность мире, в котором люди не только поклоняться разным богам, но и сделать это в замечательной Волк Ларсен, Главное за сохранение (и процветает) такого царства в том, что она не будет Brou
Курандагы Ислам динин коргоо үчүн күрөшүү аракетине (джихад) болгон тыюу салууну бир нече жол менен чечмелөөгө болот, бирок алардын бардыгы Кудайга ишенбегендерди куугунтукка алуу үчүн куралдуу күчтү колдонуу керек деген ойду колдошпойт. В Коране предписание бороться, чтобы защитить Ислам (Джихад) способен многих интерпретаций, но не все согласуется с применением вооруженной силы для преследования неверующих.

Можете поискать примеры использование слово Эл-Создук: